Privacyvoorwaarden

99 Lifestyle Suite is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen van de AVG, Algemene verordening gegevensbescherming.

Persoonsgegevens die wij verwerken
99 Lifestyle Suite verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

99 Lifestyle Suite verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen, whatsappen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Daarnaast gebruiken wij uw persoonsgegevens in het kader van onze dienstverlening.


Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers persoonsgegevens doorgeven via onze website.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
99 Lifestyle Suite bewaard geen enkele informatie op de website en in de database van de website. 99 Lifestyle Suite bewaard uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
99 Lifestyle Suite verstrekt geen persoonlijke informatie.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De website van 99 Lifestyle Suite gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics
Via onze website wordt ook een cookie geplaatst van Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google geen toestemming gegeven deze data te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door 99 Lifestyle Suite en u heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@99lifestyle.nl.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
99 Lifestyle Suite neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging Privacy Beleid
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacy Beleid van 99 Lifestyle Suite, dan kunt u deze richten aan Tanja Pronk-Buis per mail naar info@99lifestyle.nl of telefonisch via 0031629253357 of per post naar 99 Lifestyle Suite, Dorpsstraat 99, 1689 ES Zwaag.

99 Lifestyle Suite behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Beleid. Wij adviseren u regelmatig dit Privacy Beleid te bekijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.

Tarieven

Tarieven

€ 90,- per nacht
(inclusief BTW, exclusief toeristenbelasting € 2,55 p.p. per nacht)

Bijkomende kosten

€ 24,- eindschoonmaak
(inclusief BTW)

Op aanvraag

€ 25,- ontbijt voor twee personen voor twee dagen met lokale producten
(inclusief BTW)

€ 17,50 huur per elektrische fiets
(inclusief BTW)

Voorzieningen

Badkamer

  • Föhn
  • Shampoo van Nature
  • Douchegel van Nature
  • Warm water

Slaapkamer en was

  • Basisvoorzieningen (handdoeken, beddengoed, zeep en wc-papier)
  • Kledinghangers
  • Beddengoed
  • Extra kussens en dekens
  • Raamverduisterende schermen
  • Opbergruimte voor kleding: kast

Amusement

  • Ethernetverbinding
  • TV
  • Geluidssysteem
  • Boeken en leesmateriaal

Verwarming en verkoeling

  • Centrale verwarming

Veiligheid in huis

  • Rookmelder
  • Blusapparaat
  • EHBO-doos

Internet en kantoor

  • Wifi (beschikbaar in de gehele accommodatie)

Keuken en eethoek

  • Keuken
  • Koelkast met vriezer (Etna)
  • Oven/Magnetron (Siemens)
  • Elektrisch fornuis (Bauknecht)
  • Vaatwasser
  • Kookbenodigdheden
  • Borden en bestek
  • Nespresso koffieapparaat (cups aanwezig)
  • Waterkoker (thee aanwezig)
  • Wijn-, bier- en waterglazen
  • Tosti-ijzer
  • Blender

Locatiekenmerken

  • Eigen entree (aparte ingang in de woonboerderij)
  • Eigen woonkamer met apart toilet en slaapkamer inclusief douche

Buiten

  • Parkeren op eigen terrein (beveiligingscamera’s op het terrein aanwezig)
  • Overdekte plek voor (elektrische) fietsen

Services

  • Mogelijkheid tot zelf inchecken d.m.v. sleutelkastje

Niet inbegrepen

  • Wasmachine
  • Airconditioning
  • Koolmonoxidemelder
Huisregels
  • Aankomst: Na 15.00 uur
  • Vertrek: 11.00 uur
  • Niet geschikt voor kinderen (2-12 jaar)
  • Niet roken
  • Geen huisdieren
  • Geen feestjes of evenementen
Annuleringsvoorwaarden